Ankelstøvler kvinder jijou Karston Skoudsalg Karston Ankelstøvler Sqpawza

Årligt tjek af pædagogikken

Årligt tjek af pædagogikken

Skoudsalg O Ox W kvinder Palladium Sneakers Tc U pampa qwnTA

Artikel fra Folkeskolen

Af Henrik Stanek | [email protected]

Lærere og pædagoger bruger en hel dag på at undersøge, om deres pædagogik på Nyborg Heldagsskole lever op til det, de lover

Og Skoudsalg kvinder hawai Træsko Clogs Ara H0wq5z
Hvordan strukturerer vi pauserne? Hvilke aktiviteter tilbyder vi? Hvordan sender vi børnene hjem? Hvordan får vi ryddet op i klasserne?

Mange spørgsmål er i spil, når Nyborg Heldagsskole som en anden bilejer sender sin pædagogik til et årligt servicetjek for at sikre, at alt fungerer, som det skal. Skolen er netop blevet udvalgt som Månedens Skole i maj.

»Ligesom mekanikeren går frem efter en tjekliste, stiller vi os selv en lang række spørgsmål om vores måde at være sammen med eleverne på«, siger skoleleder Torben Juel Sørensen.

Nyborg Heldagsskole har plads til 41 normalt begavede børn, der ikke kan være i en almindelig folkeskole, fordi de mangler redskaber til at håndtere konflikter og til at være sammen med andre børn og voksne. Det lærer de på heldagsskolen gennem social træning.

37 Blau Lave Grå silber amp; Sportsko Mustang Sko Sneakers 866 1321302 Dame Sneakers Eq8w7f8

»Vi er en dyr skole. En plads koster 27.000 kroner om måneden, så vi er nødt til at fokusere på kvaliteten af vores arbejde. Ellers bliver vi ikke brugt«, siger Torben Juel, der modtager elever fra tre kommuner.

Eleverne er typisk to-tre år bagud med det faglige stof, men efter et par år på skolen vender de tilbage til almindelige folkeskoler. I år bliver 15 sluset ud. Men heldagsskolens arbejde handler om meget andet end dansk og matematik.

23 pink Mini Sport7 Superfit Sneakers Purple RwCXWO5q8

»Eleverne har brug for faste strukturer og tydelige voksne, så det er vigtigt, at vi er enige om, hvordan vi omgås dem. Eleverne er normalt begavede, så uden klare regler for, hvordan vi håndterer konflikter, spiller de os hurtigt ud mod hinanden«, siger Torben Juel.

Ideen til det årlige servicetjek opstod for seks år siden, da to skoler blev lagt sammen til Nyborg Heldagsskole, og personalet var nødt til at få en fælles forståelse af pædagogikken.

De ansatte bliver engagerede

Personalet står selv for servicetjekket. Ledelsen er med for at skrive referat og for at tage hurtige beslutninger, så ændringer kan træde i kraft med det samme. Så da personalet efterlyste et kursus i førstehjælp, gik skolen straks i gang med at søge penge.

Netop medindflydelse er blandt de fordele, som lærernes tillidsrepræsentant Jeppe Dørup fremhæver.

»Vi kan sætte de punkter på dagsordenen, vi har lyst til, men jeg ser lige så meget servicetjekket som et godt ledelsesværktøj. I stedet for at lederen dikterer, hvordan han vil have skolen til at fungere, spørger han os, hvordan den kører, og hvad vi kan gøre bedre. Det får han engagerede medarbejdere ud af«, siger Jeppe Dørup.Timberland Til Fisherman Sko Sommer Beige Damer Bvqd8nnwU

Månedens SkoleNyborg Heldagsskole er udpeget til Månedens Skole i maj, fordi skolen med et årligt servicetjek har udviklet sin egen metode til at evaluere sit arbejde. Undervisningsministeriet og Danmarks Lærerforening begrunder valget på denne måde:»Vi vil særligt fremhæve de positive resultater af servicetjekket, nemlig at medarbejderskab og medindflydelse sikres, at der skabes kvalitet i opgaveløsningen, og at skolen opnår en ensartet konflikthåndtering (.) Det er desuden positivt, at de gode erfaringer med servicetjekket afspejles i skolens evne til at få tilbagesluset størstedelen af eleverne til almindelige folkeskoler«.

Nyheder

SFA - Skoleskak for alle Nyborg Heldagsskole ...
Mustang Sko Sneakers silber amp; 866 Blau Sneakers Sportsko Lave 37 1321302 Grå Dame
Fredag den 1. juni, var der indvielse og reception ...
silber Sneakers Sko Blau 1321302 Dame 37 Sportsko 866 Grå Lave Mustang amp; Sneakers
37 Mustang Lave Dame Sportsko Blau Sko Sneakers Sneakers amp; 866 silber Grå 1321302
Indbydelse til Årsmøde 2018 på Nyborg Heldagsskole Torsdag ...
Åbent hus i nr. 27BSko Brown Brun Hæl Sandaler 37 Med Dame 27725 amp; Pumps Xti Højhælede Lav 5ExwT6qv4
Lave 866 37 Sneakers Grå silber 1321302 amp; Sneakers Sko Blau Dame Mustang Sportsko
11/03 2018 kl. 10:52
Skolen "udvidet" med Pårupvej 27B. Den 1. marts ...
Til Bombes P'tites Sorte Damer Sko Les x4OwqRg

Søgning

Sneakers 866 amp; Mustang 37 Dame 1321302 Grå Sportsko Blau Sko Lave silber Sneakers
37 amp; Dame Lave Sportsko 1321302 Grå Sko Sneakers 866 Mustang silber Sneakers Blau