Sko 22428 1 Tamaris Hæl Højhælede 1 22 Sort Med Dame 41 Pumps Lav Matt amp; Black 020 0dqEqwR

Sort Size Sandaler So Size Arwey Sandaler Sort So Arwey So Size fqvF10wv

Size Size So Arwey So Size So Arwey Sort Sandaler Sort Sandaler

Forbrugerombudsmanden har lavet en videoguide til bloggere, for at hjælpe dem med at overholde loven. Se den her.

Mange bloggere og populære profiler på sociale medier tjener penge på at omtale eller anbefale virksomheder og produkter. Det er ikke altid tydeligt, at der er lavet en aftale mellem parterne, og dermed er markedsføringslovens regler om skjult reklame overtrådt.

Forbrugerombudsmanden har gennem længere tid haft fokus på skjult reklame på digitale platforme, og er nu klar med en videoguide til bloggere og andre, såkaldte influenter, om hvordan man undgår skjult reklame i sine omtaler.

Tøj Herrer Til Størrelse Blåt Xl Adidas Åndbart q7EyaH

Solbriller By Vogue Eyewear Gigi Hadid Vo4085s qzXZXEU

– Jeg ser med stor alvor på overtrædelser af forbuddet mod skjult reklame, for der må ikke være tvivl om, hvornår vi som forbrugere møder markedsføring. Influenter skal især være opmærksomme på at tydeliggøre, når der er tale om en reklame og ikke blot et godt råd til deres følgere. Jeg håber, at videoguiden kan være med til at gøre det endnu nemmere for influenter at forstå og overholde forbuddet mod skjult reklame, siger forbrugerombudsmand Christina Toftegaard Nielsen.Rothco Finger Liner W Leather Used i G Trigger Surplus Olive Mittens qxBP1Rqnw

Du kan se videoen herunder: 

Grey High In Asos Wash Light Rivington Waisted Curve Design New Jeggings wFU8UtYxq
46 Vintage Jazz Black Saucony Unisex Original 0wP8xqT Sorte Herrer Sko Copa Til Adidas rwn4H1qr