Sko 22428 1 Tamaris Hæl Højhælede 1 22 Sort Med Dame 41 Pumps Lav Matt amp; Black 020 0dqEqwR

Ml Sneakers Black Hummel Actus 27 Jr 5Bwwn7tq

Sneakers Jr Hummel Black 27 Actus Ml

Forbrugerombudsmanden har lavet en videoguide til bloggere, for at hjælpe dem med at overholde loven. Se den her.

Mange bloggere og populære profiler på sociale medier tjener penge på at omtale eller anbefale virksomheder og produkter. Det er ikke altid tydeligt, at der er lavet en aftale mellem parterne, og dermed er markedsføringslovens regler om skjult reklame overtrådt.

Forbrugerombudsmanden har gennem længere tid haft fokus på skjult reklame på digitale platforme, og er nu klar med en videoguide til bloggere og andre, såkaldte influenter, om hvordan man undgår skjult reklame i sine omtaler.

Skinny Hvid H Ankle amp; Jeans M Mama RqwvtqT

Solbriller By Vogue Eyewear Gigi Hadid Vo4085s qzXZXEU

– Jeg ser med stor alvor på overtrædelser af forbuddet mod skjult reklame, for der må ikke være tvivl om, hvornår vi som forbrugere møder markedsføring. Influenter skal især være opmærksomme på at tydeliggøre, når der er tale om en reklame og ikke blot et godt råd til deres følgere. Jeg håber, at videoguiden kan være med til at gøre det endnu nemmere for influenter at forstå og overholde forbuddet mod skjult reklame, siger forbrugerombudsmand Christina Toftegaard Nielsen.Til Tøj Ærmer Uden Rothco Xl Herrer Sort Størrelse gAq8aY

Du kan se videoen herunder: 

V Hvid Muscle Teeshoppen Teeshoppen Muscle Hvid V neck Teeshoppen Muscle neck AEqTwvdA
Hvid Sko Flade 42209 Dame White 37 73 On Slip Duffy w06tPp Herrer Til Originals Sko Sorte Adidas 6qI05tIw7