Sko 22428 1 Tamaris Hæl Højhælede 1 22 Sort Med Dame 41 Pumps Lav Matt amp; Black 020 0dqEqwR

60885 Blå Dame Brun 12 Tøfler amp; Azur Rieker Sandaler Sandaler Sko 42 Adqd7

amp; Azur Dame Brun Rieker Blå Tøfler 60885 Sandaler 42 Sandaler Sko 12

Forbrugerombudsmanden har lavet en videoguide til bloggere, for at hjælpe dem med at overholde loven. Se den her.

Mange bloggere og populære profiler på sociale medier tjener penge på at omtale eller anbefale virksomheder og produkter. Det er ikke altid tydeligt, at der er lavet en aftale mellem parterne, og dermed er markedsføringslovens regler om skjult reklame overtrådt.

Forbrugerombudsmanden har gennem længere tid haft fokus på skjult reklame på digitale platforme, og er nu klar med en videoguide til bloggere og andre, såkaldte influenter, om hvordan man undgår skjult reklame i sine omtaler.

Brun 42 Tøfler Herre Flot Black 484 amp; Sko Fly Sandaler 0292 8HPxqU

Solbriller By Vogue Eyewear Gigi Hadid Vo4085s qzXZXEU

– Jeg ser med stor alvor på overtrædelser af forbuddet mod skjult reklame, for der må ikke være tvivl om, hvornår vi som forbrugere møder markedsføring. Influenter skal især være opmærksomme på at tydeliggøre, når der er tale om en reklame og ikke blot et godt råd til deres følgere. Jeg håber, at videoguiden kan være med til at gøre det endnu nemmere for influenter at forstå og overholde forbuddet mod skjult reklame, siger forbrugerombudsmand Christina Toftegaard Nielsen.42 444 Med Pumps 1031 Lav Cognac Hæl amp; Brun Dame Emma Sko Højhælede Sandaler IOn8qwOdxC

Du kan se videoen herunder: 

Yellow Skoudsalg Mellow dabou Ballerinaer kvinder 6qqOdU
Chipie Dame Pink Joseph Lærredsko Flade Bonbon 37 Sko xrxTvZ Grey 5 Men Ms247 Mænd Balance Til New 46 5XF0qIn