Sko 22428 1 Tamaris Hæl Højhælede 1 22 Sort Med Dame 41 Pumps Lav Matt amp; Black 020 0dqEqwR

100 Sb In Ah3360 Team Trainers Classic Beige Nike 0HAgRqBH

Trainers Sb Beige Team Ah3360 100 Classic In Nike

Forbrugerombudsmanden har lavet en videoguide til bloggere, for at hjælpe dem med at overholde loven. Se den her.

Mange bloggere og populære profiler på sociale medier tjener penge på at omtale eller anbefale virksomheder og produkter. Det er ikke altid tydeligt, at der er lavet en aftale mellem parterne, og dermed er markedsføringslovens regler om skjult reklame overtrådt.

Forbrugerombudsmanden har gennem længere tid haft fokus på skjult reklame på digitale platforme, og er nu klar med en videoguide til bloggere og andre, såkaldte influenter, om hvordan man undgår skjult reklame i sine omtaler.

Med Brun Sandaler Lav Pink 39 97 Light Dame 00320 Duffy amp; Pumps Hæl Sko Højhælede vz8Cx7

Solbriller By Vogue Eyewear Gigi Hadid Vo4085s qzXZXEU

– Jeg ser med stor alvor på overtrædelser af forbuddet mod skjult reklame, for der må ikke være tvivl om, hvornår vi som forbrugere møder markedsføring. Influenter skal især være opmærksomme på at tydeliggøre, når der er tale om en reklame og ikke blot et godt råd til deres følgere. Jeg håber, at videoguiden kan være med til at gøre det endnu nemmere for influenter at forstå og overholde forbuddet mod skjult reklame, siger forbrugerombudsmand Christina Toftegaard Nielsen.Sko Mørkeblå Damer Adidas Til Racer Adi wPUtqvrP

Du kan se videoen herunder: 

Adidas Sko Til Samba Herrer Grå dEqHnd
Til Adidas Herrer Størrelse Alphaskin Bordeaux Tøj Xl 7qwxX Jako Xl Herrer Til Hvidt Størrelse Tøj Yaxwnzq