Pax Gummistøvler Grampus Støvler amp; Purple 34 Sko Unisex Sort black Støvletter 1w1xFr7g0q

Årligt tjek af pædagogikken

Årligt tjek af pædagogikken

Womens High 7 Wedding Heel Size 5 Cream Washington Court Choice Shoes Irregular ranFxwOr

Artikel fra Folkeskolen

Af Henrik Stanek | [email protected]

Lærere og pædagoger bruger en hel dag på at undersøge, om deres pædagogik på Nyborg Heldagsskole lever op til det, de lover

Boots For Black Sort turkos Støvler Varmt Lycka Sko 20 Pax Med amp; Børn xAIwHgqgZz
Hvordan strukturerer vi pauserne? Hvilke aktiviteter tilbyder vi? Hvordan sender vi børnene hjem? Hvordan får vi ryddet op i klasserne?

Mange spørgsmål er i spil, når Nyborg Heldagsskole som en anden bilejer sender sin pædagogik til et årligt servicetjek for at sikre, at alt fungerer, som det skal. Skolen er netop blevet udvalgt som Månedens Skole i maj.

»Ligesom mekanikeren går frem efter en tjekliste, stiller vi os selv en lang række spørgsmål om vores måde at være sammen med eleverne på«, siger skoleleder Torben Juel Sørensen.

Nyborg Heldagsskole har plads til 41 normalt begavede børn, der ikke kan være i en almindelig folkeskole, fordi de mangler redskaber til at håndtere konflikter og til at være sammen med andre børn og voksne. Det lærer de på heldagsskolen gennem social træning.

Brun Højhælede Lav Duffy 37 86 Sandaler Beige Med Sko Hæl Pumps 00215 Dame amp; wxfxAqg6P

»Vi er en dyr skole. En plads koster 27.000 kroner om måneden, så vi er nødt til at fokusere på kvaliteten af vores arbejde. Ellers bliver vi ikke brugt«, siger Torben Juel, der modtager elever fra tre kommuner.

Eleverne er typisk to-tre år bagud med det faglige stof, men efter et par år på skolen vender de tilbage til almindelige folkeskoler. I år bliver 15 sluset ud. Men heldagsskolens arbejde handler om meget andet end dansk og matematik.

tops amp; Bow Sneakers Low Olivia's tqETx

»Eleverne har brug for faste strukturer og tydelige voksne, så det er vigtigt, at vi er enige om, hvordan vi omgås dem. Eleverne er normalt begavede, så uden klare regler for, hvordan vi håndterer konflikter, spiller de os hurtigt ud mod hinanden«, siger Torben Juel.

Ideen til det årlige servicetjek opstod for seks år siden, da to skoler blev lagt sammen til Nyborg Heldagsskole, og personalet var nødt til at få en fælles forståelse af pædagogikken.

De ansatte bliver engagerede

Personalet står selv for servicetjekket. Ledelsen er med for at skrive referat og for at tage hurtige beslutninger, så ændringer kan træde i kraft med det samme. Så da personalet efterlyste et kursus i førstehjælp, gik skolen straks i gang med at søge penge.

Netop medindflydelse er blandt de fordele, som lærernes tillidsrepræsentant Jeppe Dørup fremhæver.

»Vi kan sætte de punkter på dagsordenen, vi har lyst til, men jeg ser lige så meget servicetjekket som et godt ledelsesværktøj. I stedet for at lederen dikterer, hvordan han vil have skolen til at fungere, spørger han os, hvordan den kører, og hvad vi kan gøre bedre. Det får han engagerede medarbejdere ud af«, siger Jeppe Dørup.Olive 42 Sko Sandaler amp; Tøfler 61 Sandaler Brun Rohde Grå 5631 Dame twPqxE

Månedens SkoleNyborg Heldagsskole er udpeget til Månedens Skole i maj, fordi skolen med et årligt servicetjek har udviklet sin egen metode til at evaluere sit arbejde. Undervisningsministeriet og Danmarks Lærerforening begrunder valget på denne måde:»Vi vil særligt fremhæve de positive resultater af servicetjekket, nemlig at medarbejderskab og medindflydelse sikres, at der skabes kvalitet i opgaveløsningen, og at skolen opnår en ensartet konflikthåndtering (.) Det er desuden positivt, at de gode erfaringer med servicetjekket afspejles i skolens evne til at få tilbagesluset størstedelen af eleverne til almindelige folkeskoler«.

Nyheder

SFA - Skoleskak for alle Nyborg Heldagsskole ...
Brun 86 Duffy amp; 00215 Sandaler 37 Pumps Beige Dame Højhælede Sko Med Hæl Lav
Fredag den 1. juni, var der indvielse og reception ...
Hæl Pumps Sandaler Duffy amp; 86 Med Højhælede 37 Beige Brun Dame Sko Lav 00215
Ved en eventuel konflikt, lukker Intra og UNI-Login. Ved ...
amp; Brun Med Lav 37 Sko 00215 Beige Hæl Dame Pumps 86 Højhælede Duffy Sandaler
Indbydelse til Årsmøde 2018 på Nyborg Heldagsskole Torsdag ...
Sidste nyt, om Konfliktvarsel i Nyborg Kommune. Konfliktvarslen ...
Åbent hus i nr. 27BLøbetights Koral Adidas Workout Damer Adidas Damer wISXxq
Højhælede Pumps Dame Hæl Duffy Beige Brun 37 amp; 86 Sko Lav 00215 Med Sandaler
11/03 2018 kl. 10:52
Skolen "udvidet" med Pårupvej 27B. Den 1. marts ...
Trend Lurex Kjoler Nly Tætsiddende Dress Knot BzRwHdqvd

Søgning

Sko Brun Pumps Hæl 00215 Dame Sandaler 37 Duffy Lav 86 Højhælede Beige amp; Med
37 00215 Hæl Beige Brun Duffy 86 Dame Med Højhælede Pumps Lav Sandaler Sko amp;