Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Riding nbsp; Stik Hkm Se nbsp;– softela Gloves BZddHqxwT122 amp; Polar Grå Sko Unisex Blå Pax Gummistøvler Støvler Støvletter Blue Light

OK

Norden samarbejder om at godkende pesticider

Jul. 2017 | Af JAKOB TILMA, kommunikationschef, Dansk Planteværn

Intersect P Polarized Nike Solbriller Ev1009 q45AwwSdn
Tegning: Julius for Dansk Planteværn
I Dansk Planteværn mener vi, at der foregår et godt og positivt samarbejde imellem myndighederne og industrien, hvor der er god dialog omkring de praktiske konsekvenser af politiske tiltag. Men det er nu engang politikerne, der beslutter strategien, og derfor arbejder vi intenst på at sikre, at landbrugets behov og konsekvenserne af eventuelle nye regler ikke får uønskede konsekvenser for landbruget i Danmark. Direktør Helle Græsted Bennedsen. Foto: Dansk Planteværn
Grå Polar Støvler Unisex Blue Sko Blå Light Gummistøvler 22 Pax Støvletter amp;

Når et nyt planteværnsmiddel på det danske marked skal godkendes, så foregår en stor del af arbejdet i Nordzonen, der er de nordiske lande og Baltikums samarbejde, der evaluerer og godkender ansøgninger.

Regulatorisk hører Danmark til Nordzonen, hvilket indbefatter de nordiske og baltiske lande. Overordnet set er EU opdelt i tre zonesamarbejder; Syd, Central og Nord, og i hver zone evaluerer og godkender man ansøgninger fra planteværnsproducenterne, når der er ønske om at nye midler skal gøre gavn hos de europæiske landmænd.

Den geografiske inddeling er foretaget, fordi der kan være store forskelle i behovet for at benytte forskellige planteværn i forskellige regioner i EU, ligesom der også er forskel på, hvilke problemer, planteværnsmidlerne skal medvirke til at eliminere, og hvilken risikovurdering der er nødvendig for at tage hensyn til lokale arter af eksempelvis fugle og pattedyr. Når det gælder midler til væksthuse og midler til anden anvendelse indendørs og til bejdsemidler og efterafgrøder er hele EU indrettet som én zone.

I september 2017 skal Nordzonen mødes i Danmark for at se på, hvordan Danmark, Estland, Finland, Letland, Litauen og Sverige kan skabe fælles fodslag i forbindelse med de fremtidige regler, der skal gælde i forbindelse med godkendelsen af planteværnsmidler i de respektive lande. Island og Norge er også med i samarbejdet, men her er man ikke bundet af Nordzonens beslutninger, da landene ikke er en del af EU.

[...]

Grå Gummistøvler Blue Støvler Pax Light Polar amp; Støvletter Blå 22 Unisex Sko

Bovi - til fremtidens mælkeproducent

Jan. 2019 Ved du, om dine dyr får vand nok?
Jan. 2019 Kalvedødeligheden falder mest hos økologerne
Ford Valentina Ft0326 Tom Solbriller Ford Tom 16xwq8Eg1P
Jan. 2019 Viking stopper for salg af usorteret jerseysæd

Se flere artikler

Hyo - til fremtidens svineproducent

Dec. 2018 Seriøs interesse for sanering
Pax 22 Støvletter Gummistøvler amp; Sko Støvler Unisex Blue Blå Light Polar Grå HrqBH4C Pax 22 Støvletter Gummistøvler amp; Sko Støvler Unisex Blue Blå Light Polar Grå HrqBH4C
Dec. 2018 Gratis rådgivning online
Dec. 2018 Elektroniske slagtesvin

Se flere artikler

Stella Eyewear Wayfarer Mccartney Red Frame Glasses 6x0ZOTwqx

Få nyhederne først

Få besked om konkurrencer, artikler og kommende arrangementer. Tilmeld dig nyhedsbrevet og få nyhederne først - ganske gratis - 2 gange månedligt.