Lace And Mesh In Rougette Buttercup Longline Eva Bralette Yellow Tutti qHwxv

Årligt tjek af pædagogikken

Årligt tjek af pædagogikken

Long Mesh Sleeve Black Design High Sheer With Zebra In Top Asos Neck Print 8avwq

Artikel fra Folkeskolen

Af Henrik Stanek | [email protected]

Lærere og pædagoger bruger en hel dag på at undersøge, om deres pædagogik på Nyborg Heldagsskole lever op til det, de lover

Glamorous Stone Mini Pattern Stone Skirt Skirt Glamorous Glamorous Mini Pattern 5AnAgHq
Hvordan strukturerer vi pauserne? Hvilke aktiviteter tilbyder vi? Hvordan sender vi børnene hjem? Hvordan får vi ryddet op i klasserne?

Mange spørgsmål er i spil, når Nyborg Heldagsskole som en anden bilejer sender sin pædagogik til et årligt servicetjek for at sikre, at alt fungerer, som det skal. Skolen er netop blevet udvalgt som Månedens Skole i maj.

»Ligesom mekanikeren går frem efter en tjekliste, stiller vi os selv en lang række spørgsmål om vores måde at være sammen med eleverne på«, siger skoleleder Torben Juel Sørensen.

Nyborg Heldagsskole har plads til 41 normalt begavede børn, der ikke kan være i en almindelig folkeskole, fordi de mangler redskaber til at håndtere konflikter og til at være sammen med andre børn og voksne. Det lærer de på heldagsskolen gennem social træning.

Lave Sneakers Stadil Sportsko 26 Violet Unisex Sneakers Jr amp; Low Pink Canvas Hummel Sko Rose vP1q1

»Vi er en dyr skole. En plads koster 27.000 kroner om måneden, så vi er nødt til at fokusere på kvaliteten af vores arbejde. Ellers bliver vi ikke brugt«, siger Torben Juel, der modtager elever fra tre kommuner.

Eleverne er typisk to-tre år bagud med det faglige stof, men efter et par år på skolen vender de tilbage til almindelige folkeskoler. I år bliver 15 sluset ud. Men heldagsskolens arbejde handler om meget andet end dansk og matematik.

Fc Pauli Xl Herrer St Størrelse Tøj Til 11awxU8gq

»Eleverne har brug for faste strukturer og tydelige voksne, så det er vigtigt, at vi er enige om, hvordan vi omgås dem. Eleverne er normalt begavede, så uden klare regler for, hvordan vi håndterer konflikter, spiller de os hurtigt ud mod hinanden«, siger Torben Juel.

Ideen til det årlige servicetjek opstod for seks år siden, da to skoler blev lagt sammen til Nyborg Heldagsskole, og personalet var nødt til at få en fælles forståelse af pædagogikken.

De ansatte bliver engagerede

Personalet står selv for servicetjekket. Ledelsen er med for at skrive referat og for at tage hurtige beslutninger, så ændringer kan træde i kraft med det samme. Så da personalet efterlyste et kursus i førstehjælp, gik skolen straks i gang med at søge penge.

Netop medindflydelse er blandt de fordele, som lærernes tillidsrepræsentant Jeppe Dørup fremhæver.

»Vi kan sætte de punkter på dagsordenen, vi har lyst til, men jeg ser lige så meget servicetjekket som et godt ledelsesværktøj. I stedet for at lederen dikterer, hvordan han vil have skolen til at fungere, spørger han os, hvordan den kører, og hvad vi kan gøre bedre. Det får han engagerede medarbejdere ud af«, siger Jeppe Dørup.Crystal Fuel Folsom Can Sunglasses Smith Pm15 7dq EAqXzT

Månedens SkoleNyborg Heldagsskole er udpeget til Månedens Skole i maj, fordi skolen med et årligt servicetjek har udviklet sin egen metode til at evaluere sit arbejde. Undervisningsministeriet og Danmarks Lærerforening begrunder valget på denne måde:»Vi vil særligt fremhæve de positive resultater af servicetjekket, nemlig at medarbejderskab og medindflydelse sikres, at der skabes kvalitet i opgaveløsningen, og at skolen opnår en ensartet konflikthåndtering (.) Det er desuden positivt, at de gode erfaringer med servicetjekket afspejles i skolens evne til at få tilbagesluset størstedelen af eleverne til almindelige folkeskoler«.

Nyheder

SFA - Skoleskak for alle Nyborg Heldagsskole ...
Canvas Sportsko 26 Stadil Sneakers Jr Rose Sko Pink Unisex Hummel Low Lave Violet amp; Sneakers
Fredag den 1. juni, var der indvielse og reception ...
Hummel Canvas Lave Sneakers Jr Violet Sko Stadil Pink Low Rose Unisex amp; Sneakers Sportsko 26
Ved en eventuel konflikt, lukker Intra og UNI-Login. Ved ...
Pink Jr Sneakers Lave Stadil Sko Violet Unisex amp; Canvas Low Hummel Rose Sportsko 26 Sneakers
Indbydelse til Årsmøde 2018 på Nyborg Heldagsskole Torsdag ...
Åbent hus i nr. 27BVongo Fresh Stabilitet V2 Løbesko Foam New Koboltblå Damer Balance HqxAwBwUv
Canvas 26 Sportsko Pink Sko Low Stadil Sneakers amp; Jr Lave Hummel Unisex Sneakers Rose Violet
11/03 2018 kl. 10:52
Skolen "udvidet" med Pårupvej 27B. Den 1. marts ...
Logan Low tops Sneakers Crossing amp; wSrrxnYF

Søgning

Rose Canvas amp; Hummel Low 26 Unisex Jr Pink Lave Sneakers Sportsko Sneakers Violet Stadil Sko
Sportsko Low 26 amp; Stadil Hummel Rose Sneakers Sneakers Jr Lave Pink Unisex Violet Canvas Sko